Warm Bodies

images

it was scary at first, but..
every great thing starts out a little scary, doesn’t it?

Advertisements

I’ve Got Your Number

Horeee horeee buku baru dari Sophie Kinsella!!!

photoini buku superrrrr romatisss dan superrrr bikinnnn pengen jadi pemeran utamanya hehehe..romantisnya itu bukan romantis yang berlebihan, tapi yang sweet ,ihihihihi,,emang mba Sophie ini bisa banget bikin cerita ya, saya selalu suka deh sama buku-buku nya..

buku yang ini ceritanya tentang pertemuan yang tidak terduga antara 2 orang yang bener-bener gak saling kenal, yang dipertemukan oleh satu telepon genggam..

si cewe udah mau nikah,sedangkan si cowo adalah semacem eksekutif muda yang bertangan dingin. gara2 si cewe nemu sebuah handphone di tempat sampah, sejak itu si cewe jadi punya dua kerjaan, kerjaan yang dia lakukan secara sukarela..

dan seperti biasa, cewe yang digambarkan sama mba Sophie ini berkelakuan bodoh, masa iya bisa careless gitu ngilangin cincin tunangannya yang berbatu zamrud antik..

kamu harussss baca buku ini reader, super sweet! entah ya, abis baca buku ini rasa2nya saya ingin cari lampu aladin buat gosok-gosok dan minta satuu aja permintaan ‘saya mauuu jadi pemeran utamanya’hahaha. untuk yang berkehidupan percintaan yang minim romantisme, mungkin buku ini bisa mengisi kekurangan romantisme dalam hidup kamu itu 😛

Size 14 is not fat either

Meg Cabot’s book.. do you know this writer? I knew this writer since Im in high school or early college maybe (fufufu forgot :D)I like her style, easy to read, easy to understand, and very ordinary life.

today I will review one of her book, the title is Size 14 is not fat either. first time I saw this book, I tought this is kind of romantic comedy novel as usual, but it is not.

there’s some mystery inside that cute white cover.

This book is about a pop-star, an assistant dorm, an ex-boyfriend, a brother’s ex boyfriend, a detective wanna be, and a murder.

all that words I think is enough to describe the book 😛

Continue reading

Love me if you dare

Film tentang permainan,,

Tentang cowo- cewe yang sangat menyukai permainan dan tantangan,, dari kecil sampai besaaar,, sampai mereka tua,, sampai mereka menikah dengan pasangan masing2,, dan sampai mereka meninggal dalam tantangan yang mereka buat sendiri,,but they love each other so much,,

Kadang aga sebel sih nontonnya,, apalagi waktu mereka masih kecil,, pasti terlintas di pikiran “ya ampuuunn ni anakkk bandel bangettt”,,

waktu mereka uda gede, kepikirannya “udah nikah juga,, masiiiihh ajaa”

Tapi yaa,,mungkin memang disitulah kecocokan mereka,, Cuma sophie yang bisa membuat julian happy,, begitu juga sophie,,

inilah quote nya Julian:

Friends are like eyeglasses. They make you look smart, but get scratched and then bore you. Luckily, sometimes, you get super cool glasses.

 

Letters to Juliet

I really don’t know what this is anymore
I dont know what we’re doing
I mean, we went on vacation and we didn’t spend any time together
we went on, like, a honeymoon and we didn’t mind being apart from each other
It’s not supposed to be that way
We’re supposed to want to be with each other all the time

said Sophie

well, i wish i could tell u that things are gonna be different that im gonna be different but, this is who i am.

said Victor

I know, but i love who u are, but i’ve changed. its not working.

said Sophie

2 Days in Paris

it’s not easy being in a relationship, much less to truly know the other one and accept them as they are, with all their flaws and baggage.

There’s a moment in life where you can’t recover any more from another break-up. And even if this person bugs you 60% of the time, you still can’t live without him. And even if he wakes you up every day by sneezing right in your face,, well, you love his sneezes more than anyone else’s kisses.

[2 Days In Paris Movie]

Love and marriage

F: what’s love?
M: like brushing your teeth.
F: brushing your teeth? But you do that alone.
M: do you brush to show someone?

F: what’s marriage
M: marriage. A toothbrush holder.
F: what?
M: there’s only one holder, but many toothbrushes.
F: what’s that got to do with marriage?
M: being together as one like toothbrushes in a holder.

-more than blue retail movie-

6 Years in Love

this movie answer those question about ‘what will happened if we have long term relationship’ (count in years)

everything will happened,,feels like u two ar not longer a lover but a brother n sister,,or your guy be attracted by other women and end up with he cheat on you because your love life is no longer as warm as before,,and after 6 years both of you started to forget about how to love each other until no other way except being separated,,

and after several time, come this thoughts

what would happen if we got back together? they do say that broken bones bind stronger. could we be stronger too? We’ll probably lie, fight, and hurt each other, again. Then get sick of it and go our separate ways. Forgetting how much we missed each other. Forgetting how much we regretting it all.

You cant hurry love

mama said, “You can’t hurry love,
No, you just have to wait.”
She said, “Love don’t come easy,
It’s a game of give and take.”

“You can’t hurry love,
No, you just have to wait.
You got to trust, give it time.
No matter how long it takes.”

(But, wait!)

No, love, love don’t come easy.
But I keep on waiting, anticipating,
For that soft voice to talk to me at night.
For some tender arms to hold me tight.
I keep waitin’. I keep on waitin’.
But it ain’t easy. It ain’t easy.

[Fade.]
“You can’t hurry love,
No, you just have to wait.”

[Diana Ross n The Supremes – You Cant Hurry Love]