Ne Yo – Mad

lagu yang selalu membuat gw sdikit calm down klo lagi terjadi sesuatu,,

She’s starin’ at me
I’m sittin’ wonderin’ what she’s thinkin’
Nobody’s talkin’ ’cause talkin’ just turns into screamin’
And now it’s I’m yellin’ over her, she yellin’ over me
All that that means is neither of us is listening

And what’s even worse?
That we don’t even remember why we’re fighting
So both of us are mad for

Nothing, fighting for
Nothin’, crying for
Nothing, whoa
But we won’t let it go for
Continue reading

Advertisements

Knock You Down – Keri Hilson

Heh, not again
Ohh, this ain’t supposed to happen to me

Keep rockin’, and keep knockin’
Whether you Louis Vuitton it up or Reebokin’
You see the hate, that they’re servin’ on a platter
So what we gon’ have, dessert or disaster?

I never thought I’d be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I’m a race
But I already won first place

I never thought I’d fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin’ bout our life our house and kids, yeah
Every mornin’ I look at you and smile
‘Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down Continue reading

Secondhand Serenade – Stay Close Dont Go

Seorang temen ngasi lagu ini kemarenan,,

kata dia, lagu ini bagus,,

ayo kita dengerin bareng2 :

 

I’m staring at the glass in front of me
is it half empty of our wins or have i ruined all you’ve given me?
I know i’ve been selfish
i know i’ve been foolish
but look through that
and you will see
i’ll do better, i know
baby, i can do better
Continue reading

Try Try Try – Jason Mraz

 

Oh baby we can fight like dogs we can fight like cats

A dirty laundry needs a laundry man

Maybe the king and the queen should lay off the caffeine

Baby breathe before you react

 

Sometimes we do forget to behave

And we regret what we say

Cause words are too weapons

If we don’t choose ’em carefully

Ladies and gentlemen this is instrumental

If life’s to be a bed of roses

I know I gave you everything you like

Because you still give me butterflies

  Continue reading

Penambahan Data

Data yang harus gw pake buat tesis gw disuruh nambah kt pembimbing gw 😦

Tepatnya hr rabu kemaren gw dsuruh nya,,dan kemis nya gw langsung demam ahahaha,,

Masalahnya sebenernya bukan pemake an datanya,,walo dg penambahan data berarti yg hrs gw kerjain lebih banyak juga yang artinya sbnrnya masalah juga c,,tp yang paling bikin gw pusing adalah ngambil data nya,,ngambil data nya lama bngt, dan hrs satu2,,ngolahnya nambah lama, ngambil data nya juga ngabisin waktu,,ya pasrah aja d gw,,skr cm bisa berusaha n bdoa buat yg terbaik aja,,

Dan gw kembali memutar goyang duyu nya project pop,,

Jika hatimu terluka karena sesuatu,,Jika kau mencari cara tuk obati dirimu Continue reading

D’Masiv,, gosip atau fakta?

Kayanya gw tmasuk yang telat tau,,gw baru tau klo lagu2nya D’Masiv itu jiplak,,mm mungkin terlalu kasar klo gw bilang jiplak,,ato gw bilang mirip aja ya,,berikut ini daftar lagu yang gosipnya diikutin,,

1. Cinta Ini Membunuhku = My Chemical Romance-I Don’t Love You
2. Diam Tanpa Kata = Switchfoot-Awakening
3. Dan Kamu = Switchfoot-Head Over Heels
4. Cinta Sampai Disini = Lifehouse-Into The Sun
5. Sebelah Mata = Fall Out Boy-The Take Over, The Breaks Over ; Panic at The Disco-Camisado
6. Dilema = Muse-Soldier’s Poem
7. Tak Pernah Rela = Keane-Is It Any Wonder
8. Luka Ku = Incubus-Drive
9. Merindukanmu = My Chemical Romance-I Don’t Love You (tempo lagunya sama)

Gw uda dengerin sambil bandingin,,mm iya c,,mirip,,tp ya gw ga mau berburuk sangka,,moga2 aja Cuma kebetulan (**tp kebetulan nya di 9 lagu uehueueh**),,

Soalnya gw pernah suka gila ama lagu d’masiv yang ‘cinta ini membunuhku’ sama ‘Cinta sampai disini’ uehuehuehu,,ya lagu cinta2an yang bunuh2an kn emang pasarannya tinggi klo di sini (**berarti gw ikut berkontribusi juga atas tingginya pasaran d’masiv ehehe**)

Di lagu2 yang gosipnya dicontek ama d’massive ada dua lagu yang gw suka banget,,lagunya Fall Out Boy yang The Take Over, The Breaks Over sm I Don’t Love You nya My Chemical Romance,,untung aja ga gitu kentara,,

Uda pada dengerin? Jd apakah ini sekedar gossip ato emang fakta?

Nelly Furtado – All good things (come to an end)

Honestly what will become of me
don’t like reality
It’s way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don’t see
Missed everything daydreaming

[Chorus:]
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
come to an end come to an
Why do all good things come to end?
come to an end come to an
Why do all good things come to an end?

Traveling I only stop at exits
Wondering if I’ll stay
Young and restless
Living this way I stress less
I want to pull away when the dream dies
The pain sets in and I don’t cry
I only feel gravity and I wonder why
[Chorus]

Well the dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon so that they could
Dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon so that they could
Die die die die die
[Chorus]

Well the dogs were barking at a new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon
And the sun was wondering if it should stay away for a day ’til the feeling went away
And the sky was falling on the clouds were dropping and
the rain forgot how to bring salvation
the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon so that they could die.

[Nelly Furtado – All Good Things (Come To An End)]

Ello – masih ada

Ngira bakal ada lirik?? Maapin yah,,gw ga akan nulisin lirikny :p

Dsini gw Cuma mau demonstrasi,,!!!!

Gw boseeennn bangettt sm lagu ini!!!!

Bonyok gw lagi doyan gila sama lagu ini,,

bokap minta lagu ini djadiin ring tone nya,,jdnya klo ada telfon ngga pernah langsung diangkat,,didengerin dulu tuh lagu,,malahan kadang2 yng nelfon smp ga sabar n tu telfon mati sebbelom diangkat,, ,,kadang2 juga nyuruh2 gw buat miskol k hp ny dia, terus dia dengerin lagunya sambil manggut2 goyang kanan goyang kiri,,

nyokap kaga brenti muterin lagu ini dengan volume yang ngga santai,,

jadilah lagu ello ini berkumandang terus2an di rumah gw,,

untung aja si abang ello sekarang uda mengurus dan membersih,,ganteng,,jadi aga dimaklumi klo bonyok lg tergila2 m si ello,,